Domnul Presedinte al Patronatul Societatilor din Constructii - Liviu Iulian Simion impreuna cu Dna Vicepresedinte PSC -  Adriana Iftime au fost invitati si au participat la dezbaterea organizată de Guvernul României la Palatul Victoria in data de 22.01.2020.

Intalnirea a avut ca scop identificarea solutiilor prin care guvernul sa sprijine mediul de afaceri cu ajutorul fondurilor europene.

Fondurile europene in sprijinirea mediului de afaceri este prezentarea susținută de domnul Ministru Ioan Marcel Boloș prin care sunt punctate schematic principalele direcții de sprijin pentru mediul de afaceri prin intermediul fondurilor europene în perioada de programare 2021-2027.

Va rugam ca in masura timpului disponibil, sa parcurgeti materialul si sa ne transmiteti la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , observatiile si propunerile Dvs. pana cel tarziu luni, 27 ianuarie 2020, ora 14.00.

Opiniile si propunerile dumneavoastră cu privire la informațiile prezentate vor fi analizate si inaintate reprezentantilor guvernului pentru a fi integrate și prezentate în cadrul următoarelor negocieri purtate între Ministerul Fondurilor Europene și reprezentanții Comisiei Europene.

Vă mulțumim pentru implicarea constructiva!

Echipa PSC