Acord sectorial FPSC – Federatia Generala a Sindicatelor Familia

FPSC si Federatia Generala a Sidicatelor FAMILIA au incheiat prezentul ACORD SECTORIAL FGS – FPSC, cu aplicabilitate exclusiva in randul membrilor FPSC.

 
PSC sustine constructorii si societatea civila in programul de reabilitare termica

Intelegere si colaborare intre PSC si Uniunea Constructorilor din Rusia

Uniunea Patronatela intersectoriala “Uniunea Constructorilor din Rusia” si Patronatul Societatilor din Constructii au convenit sa coopereze in domeniul activitatilor de constructie si, in special, cu privire la aspectele legate de activitatile educationale, precum si reducerea barierelor administrative. Pentru mai multe detalii accesati articolul complet.

 
Acord de cooperare Kurdistan – Romania

Cu ocazia unei delegatii desfasurate in luna Mai 2012 in Kurdistan, Patronatul Societatilor din Constructii in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Sulaimany au incheiat un acord de cooperare menit sa faciliteze raportul birocratic dintre cele doua tari. Pentru mai multe detalii accesati articolul complet.


Colaborare PSC - GrECo JLT Romania

Patronatul Societatilor din Constructii, ca urmare a parteneriatului incheiat in iunie 2017 cu Brokerul de Asigurari GrECo JLT Romania, a inceput campania de vizite comune, la companiile membre PSC care doresc sa obtina o cotatie de pret pentru asigurari. Informam cu aceasta ocazie companiile din patronat,  ca vor beneficia de intregul suport din partea conducerii PSC in mentinerea unei legaturi stranse cu GrECo JLT Romania. Vizitele organizate cu reprezentanti ai ambelor organizatii -PSC si GrECo JLT, ne dau prilejul de a avea o relatie apropiata cu membrii patronatului nostru, de a cunoaste problemele pe care le intampina si a lua atitudine prin propuneri si amendamente legislative acolo unde este posibil. Va multumim pentru deschiderea pe care o manifestati de fiecare data cand PSC vine cu o propunere noua si va promitem ca aceasta legatura sa aiba efecte pozitive pe termen indelungat.