STIMATI COLEGI, MEMBRI PSC,

Patronatul Societatilor din Constructii face apel la societățile membre de a transmite problemele punctuale cu care se confruntă în această perioada a pandemiei Covid-19.

Este necesar ca PSC să cunoască dificultățile concrete în care se află firmele din acest sector de activitate și modul în care abordează această situaţie excepţională.

La nivel european, BUILD EUROPE - organism  din care si PSC face parte,  a propus membrilor sai completarea unui Chestionar.pdf legat de impactul pandemiei . Va rugam sa parcurgeti acest chestionar si in masura in care aveti raspunsuri la anumite intrebari, sa le completati.

Orice informaţie ne este utilă pentru fundamentarea propunerilor.

Răspunsurile dvs vor fi centralizate și vor fi integrate în demersul făcut de FPSC care dorește să iniţieze neîntârziat un set de măsuri pe care Guvernul să îl analizeze şi să solicite un program de promovare/susţinere a investiţiilor în perioada următoare, cu care să contracarăm iminenta criză economică ce va urma crizei generate de virusul gripal.

Va rugăm să ne transmiteți răspunsurile dvs pe adresa de e–mail oAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Mentionam faptul ca atasat veti primi chestionarul.

Va multumim si apreciem dacă raspunsurile dvs. vor ajunge la noi  cât mai urgent.

Cu stima,

Echipa PSC