Forumul Constructiilor 2024, va avea loc pe data de 25 aprilie, in cadrul locatiei Arena One: https://edevize.ro/forumul-constructiilor/

 

Subiectele principale ale evenimentului vor fi :

Digitalizare in termeni concreti: vom analiza provocarile intampinate in implementarile anterioare si vom identifica aspectele esentiale pe care trebuie sa le urmarim pentru a avea succes in integrarea diferitelor procese noi in companie.

Cum aplicam AI in constructii: inteligenta artificiala a transformat automatizarea in 2023, dar adoptia sa in industria noastra a fost limitata, adesea din cauza rezistentei la schimbare. Aceste tehnologii deschid calea spre o eficienta si valoare sporita a muncii.

Diverse si neprevazute. Ce spun expertii?: vorbim despre legislatie, management sau ofertare, iar specialistii vor atinge subiecte vitale: de la aspecte legislative specifice ofertarii si solutionarea rotunjirii zecimalelor, la tendintele actuale in ofertare, legislatia pietei muncii, achizitii, pana la sisteme de management eficiente pentru individ si companie.

Leadership in constructii. Probleme, solutii & managementul schimbarii:
digitalizarea deschide drumuri, dar nu este solutia completa. Implementarea sistemelor de automatizare necesita un cadru stabil si adaptabil, aliniat la tendinte economice si de piata, ce poate fi modelat doar de un lider adecvat.