Stimați colegi constructori,

 

Va informam ca in perioada urmatoare, vor avea loc schimburi de experienta in cadrul Proiectului SMART4NZEB si in acest sens, va redirectionam mai jos informarea Domnului Horia Petran, presedinte al Clusterului pRO-nZEB. 

Membri PSC interesati de aceasta tema, pot beneficia de sprijin financiar o singură dată în program și doar pentru un singur reprezentant .

Informatii detaliate mai jos, in mesajul Dlui Horia Petran:

 

Proiectul SMART4NZEB (dezvoltat de  Clusterul pRO-nZEB, ) oferă posibilitatea participării membrilor clusterului pRO-nZEB la sesiuni de schimburi de experiență (3/5 zile) în cadrul programului ClusterXchange, program care are în vedere, printre altele, creșterea colaborării între diferite organizații din țările partenere: România, Polonia, Serbia, Slovenia.

 

Vizate în cadrul acestui program sunt Întreprinderile Mici și Mijlocii, Clusterele / Rețelele de Afaceri, Centrele Tehnologice, Institutele de Cercetare, Acceleratoarele / Incubatoarele de Afaceri și alte organizații care au rol de sprijin în dezvoltarea afacerilor și procesul de inovare din regiune.

 

În acest context, participanții (reprezentanți ai unor organizații ca cele menționate anterior, tipul organizației fiind un criteriu de eligibilitate) pot beneficia de sprijin financiar pentru deplasarea în vederea participării la evenimentele organizate în Polonia, Serbia sau Slovenia.

 

Acest sprijin este sub forma unei sume fixe (”lump-sum”) oferite organizației participante, cuantumul sumei depinzând de țara de destinație și durata vizitei.

 

Tabelul de mai jos oferă informații cu privire la datele evenimentelor planificate pentru anul 2022, cuantumul sprijinului financiar ce poate fi obținut și linkuri către broșurile evenimentelor, unde puteți găsi și informații cu privire la agendele propuse.

 

Țara gazdă

Date eveniment

Sprijin financiar de care poate beneficia o organizație participantă

Link informații utile / broșură eveniment (e.g. Agende, Eligibilitate, Destinații)

Polonia

23-27 mai 2022

610 EUR (5 zile)

https://www.pro-nzeb.ro/storage/2022/04/CXC_BROCHURE_Poland_May_23-27_Final.pdf

Slovenia

06-10 iunie 2022

720 EUR (5 zile)

https://www.pro-nzeb.ro/storage/2022/04/CXC_BROCHURE_Slovenia_June_06-10_Final.pdf

Serbia

21-23 iunie 2022

280 EUR (3 zile)

https://www.pro-nzeb.ro/storage/2022/04/CXC_BROCHURE_Serbia_June_21-23_Final.pdf

 

Menționăm că o organizație (eligibilă) poate beneficia de sprijinul financiar o singură dată în program și doar pentru un singur reprezentant din cadrul acesteia, plata sumei având loc după ce are loc participarea efectivă în cadrul evenimentului și după încheierea unor formalități, în conformitate cu cerințele ”European Innovation Council and SMEs Executive Agency”  - EISMEA, exprimate prin manualul calității ESCP-4X. Cei interesați vor fi informați în mod detaliat cu privire la formalități și vor primi tot sprijinul nostru pentru îndeplinirea acestora.

 

Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să vă exprimați interesul pentru participarea în program cât de curând posibil, prin completarea și transmiterea formularului ce poate fi găsit în josul paginii, aici.

 

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în cazul în care aveți întrebări suplimentare.

 

De asemenea, în măsura în care este posibil, asociațiile profesionale sau de afaceri parte din Clusterul pRO-nZEB sunt invitate să transmită această informare și către membrii lor, aceștia din urmă fiind de asemenea eligibili pentru participare.

 

Cu considerație,
Horia Petran


INCD URBAN-INCERC - Sucursala INCERC Bucuresti
The Building Knowledge Hub - Romania

Adresa:

266 Pantelimon Sos, Bucharest, Romania

Telefon

(+4) 0212550835

Mobil

(+4) 0723712420

Fax

(+4) 0212551852

Adresa web:

http://www.incd.ro/

Adresa e-mail:  

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.