Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia dorește să vă aducă la cunoștință câteva oportunități de colaborare cu firme germane interesate de discuții/ colaborări cu autorități publice/ companii din Romania.

 

Inițiativa de extindere/ consolidare a activității acestor companii în România face parte dintr-un proiect finanțat de Ministerul Federal al Economiei și Politicilor Climatice din Germania pentru promovarea companiilor germane active în domeniul energiei, „Eficiența energetică și energiile regenerabile în sectorul construcțiilor inclusiv în clădiri de patrimoniu”.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să parcurgeți documentul anexat, care conține un scurt profil al celor opt societăti germane interesate să pătrundă pe piața din România și aflate în căutare de parteneri.

PROFILURI COMPANII GERMANE : 

În acest context, o conferință tehnică va avea loc la București la 12 septembrie 2023.

 Lista firme germane participante click aici

Înscrierea pentru întâlnirile B2B cu companii germane se poate face până cel târziu la data de 22 august 2023, iar pentru înregistrarea la eveniment până la data de 7 septembrie 2023.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe dna Ana Radovici, tel: +40 21 207 91 69, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..