Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de beneficiar al proiectului “Sistematizarea legislației din domeniul amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor și consolidarea capacității administrative a structurilor de specialitate din instituțiile publice centrale cu responsabilități în domeniu”, cod SIPOCA 50, finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, vă invită să participați la cea de a treia reuniune regională de consultare privind disfuncționalitățile la nivelul cadrului normativ și instituțional din domeniile amenajarea teritoriului, urbanism, construcții și din domeniile conexe. Reuniunea este organizată cu sprijinul Primăriei municipiului Galați și va avea loc pe data de 23.10.2019 începând cu ora 1100, la Sala de ședințe a Consiliului Local Galați din Str. Domnească nr. 54.

 

În vederea pregătirii participării la reuniunea regională de consultare, vă transmitem anexat un chestionar cu întrebări ce vizează cadrul normativ și instituțional din domeniile indicate, acesta urmând a fi completat având în vedere atribuțiile instituției/entității dumneavoastră de către o persoană care să dețină expertiza necesară în raport cu temele abordate, desemnată pentru a participa reuniune.

 

Vă rugăm să transmiteți chestionarul și formularul de confirmare a participării până la data de 22 octombrie 2019 la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0749129930. Pentru detalii suplimentare privind scopul reuniunilor persoana de contact este doamna Augustina STAN, consilier evaluare examinare, Serviciul amenajarea teritoriului și urbanism, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0749130314. Agenda reuniunilor, chestionarul, formularul de confirmare a participării precum și o scurtă descriere a proiectului SIPOCA 50 sunt anexate prezentei invitații.

 

Ne exprimăm speranța că veți răspunde pozitiv invitației noastre întrucât implicarea actorilor relevanți în etapa de fundamentare a Codului amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor are o importanță deosebită pentru realizarea unui instrument normativ care să contribuie semnificativ la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor și la dezvoltarea sustenabilă și competitivă a teritoriului național.

 

Mai multe informații privind evenimentele de consultare puteți accesa la https://www.mdrap.ro/reuniunea-regionala-de-consultare-privind-disfunctionalitatile-la-nivelul-cadrului-normativ-si-institutional-din-domeniile-amenajarea-teritoriului-urbanism-constructii-si-din-domeniile-conexe-(primaria-municipiului-galati-23.10.2019)