„How to sell in Poland through Allegro”

webinar organizat de firma e-commerce poloneză Allegro

în cooperare cu Biroul de Promovare Comercial-Economică Varșovia

din cadrul Ambasadei României în Republica Polonă

- 13 septembrie 2021 -

 

Tema: Intrarea pe piața poloneză a comerțului electronic prin intermediul platformei Allegro.pl

Înregistrare pentru companiile românești prin accesarea link-ului:

https://international-allegrogroup.clickmeeting.com/start-selling-on-poland-s-most-beloved-marketplace-allegro-pl/register

Scop: În cooperare cu Biroul de Promovare Economică și Comercială al Ambasadei României în Republica Polonă, Allegro a pregătit un webinar privind intrarea firmelor românești pe piața poloneză de comerț electronic prin intermediul platformei Allegro.pl. În timpul evenimentului veți învăța cum să vă construiți afacerea pe piața din Polonia.

Important:

 • pentru a afla și beneficia de oferta pachetului Allegro de bun venit pentru companiile românești trebuie să vă înregistrați participarea la eveniment, să participați și să rămâneți până la finalul evenimentului.
 • evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Program:

 • 10:30 - 10:35: Introducere - domnul Ștefan POROJAN, ministru consilier pe probleme economice și comerciale - Biroul de Promovare Comercial-Economică al Ambasadei României în Republica Polonă;
 • 10:35 - 11:40: Prezentarea platformei Allegro.pl - domnul Zoltan Farkas, partener de dezvoltare pentru educație și comercianți - Allegro:
 1. Introducere
 2. Allegro ca platformă de comerț electronic. Structura adăugării ofertelor.
 3. Cel mai popular grup de produse de pe Allegro.
 4. Programe de loialitate - Allegro Smart!
 5. Procesul de înregistrare pe Allegro.
 6. Rețeaua furnizorului de servicii.
 7. Finanțe.
 8. Cât costă vânzarea pe Allegro?
 9. Allegro Ads - cum să vă promovați ofertele pe Allegro?
 10. Pachet de bun venit pentru companiile din România.
 • 11:40 - 12:00: Întrebări și răspunsuri

 

Informații despre Allegro (https://allegro.pl):

Allegro.pl este cea mai populară platformă de cumpărături din Polonia și unul dintre cele mai mari site-uri de comerț electronic din Europa. Allegro:

- operează un model de piață, ceea ce înseamnă că clienții pot cumpăra orice au nevoie de la peste 125.000 de comercianți, care pot lista un număr nelimitat de oferte pe platforma.

- oferă produse din toate categoriile cheie, inclusiv automobile, modă, casă și grădină, electronică, cărți și colecții, copii sau sănătate și frumusețe.

- în fiecare lună, 20 de milioane de clienți vizitează platforma Allegro, care echivalează cu 80% din toți utilizatorii de internet din Polonia. Aceștia pot alege între peste 200 de oferte la cele mai atractive prețuri, cu confort maxim, inclusiv rapid și gratuit Allegro Smart! livrări și securitate deplină.

- polonezii sunt mai predispuși să-și înceapă căutarea de produse la Allegro, decât orice alt motor de căutare popular (conform cercetării IRCenter din 2020).

Pe scurt despre Allegro: 21 de ani in Polonia; Al 10-lea cel mai vizitat comerț electronic din întreaga lume; Cel mai recunoscut magazin online pentru 80% dintre polonezi (Gemius 2019); 200 de milioane promoții; 2200 angajați; Cel mai popular motor de căutare a produselor în Polonia (IRCenter, 2020); 20 de milioane clienți în fiecare lună (Gemius 2020); 125.000 negustori profesioniști; 5 birouri în toată Polonia; 93% angajații recomandă lucrul la Allegro.

Allegro a fost listat cu succes la bursa din Varșovia (The Warsaw Stock Exchange-GPW) din 12.06.2020.

 

Înregistrarea pentru companiile românești se va face prin accesarea link-ului:

https://international-allegrogroup.clickmeeting.com/start-selling-on-poland-s-most-beloved-marketplace-allegro-pl/register  

 

Anuntul a fost publicat si pe Portalul de Comert  http://portaldecomert.ro/eveniment/detalii/polonia-how-to-sell-in-poland-through-allegro  

 

Detalii suplimentare: Ștefan POROJAN, ministru consilier, Biroul de Promovare Comercial-Economică, Ambasada României în Republica Polonăș tel: +48 538 397 384; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ; website: http://varsovia.mae.ro