FEDERATIA PATRONATELOR SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII - FPSC impreuna cu partenerii sociali FEDERATIA GENERALA A SINDICATELOR - FGS si CASA SOCIALA A CONSTRUCTORILOR - CSC in parteneriat cu BIBLIOTECA ACADEMIEI ROMANE vor organiza in ziua de 14 septembrie 2021 un eveniment pentru omagierea breslei Constructorilor, cu ocazia zilei dedicata celor ce proiecteaza, cerceteaza, construiesc si contribuie, la realizarea constructiilor .

 

Gratie demersurilor FPSC si a unui grup de parlamentari care au inteles importanta sectorului constructii in economia romaneasca, ziua de 14 septembrie a fost declarata prin legea 350/2018 “Ziua Nationala a Constructorului”.

 

Datorita conditiilor impuse de situatia speciala generata de pandemie, editia de anul acesta va avea loc intr-un cadru mai restrains la Biblioteca Academiei Romane, Cal.Victoriei 125, intrarea din Bd. Dacia Bucuresti, in Amfiteatrul “Ion Heliade Radulescu” intre orele 12,00-14,00.

 

In prezenta reprezentantilor breslei, a unor personalitati din domeniu si a mediului universitar, in cadrul evenimentului vom omagia breasla constructorilor romani parcurgand o istorie ilustrata a realizarilor din ultimul secol si jumatate si privind optimist catre tehnologii sofisticate de proiectare, executie si mentenanta a constructiilor viitorului.

 

Va invitam sa participati la succesul evenimentului, sa folosim acest prilej de discutii si sa inchinam o cupa de sampanie pentru breasla constructorilor.

 

Intrucat locurile sunt limitate va rugam sa confirmati prezenta la tel. 0753 039 138 sau 0722 694 235 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana luni 13 sept.2021 ora 12,00.