Stimati membri PSC

Pe site-ul Ministerului Economiei si Mediului de Afaceri s-a publicat si este in dezbatere publica Proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, în contextul crizei COVID-19, precum si alte măsuri în domeniul fondurilor europene.

Va trimitem atasat OUG acordare granturi pentru IMM.pdf, Nota Fundamentare OUG acordare granturi pentru IMMuri.pdf si Anexele ordonantei (Anexa1.pdf ,Anexa2.pdf, Anexa3.pdf, Anexa4.pdf ).

Ex. Tipuri de granturi:

-  Capitolul II – Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile

- Capitolul III – Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor

- Capitolul IV – Granturi pentru investiții acordate IMM-urilor

 

La articolul 19,  printre domeniile de activitate pentru care se acorda fonduri se regasesc si :

  • Construcții, materiale de construcții, echipamente, mijloace de transport specifice, utilaje, tehnologii în construcții
  • Construcții, achiziții de teren în limita a 10% din valoarea proiectului, echipamente, dotări independente pentru organizarea de evenimente;
  • Servicii de reparații și întreținere;
  • Confecții metalice/lemn/mobilier;
  • Echipamente, utilaje, tehnologii destinate producției în alte domenii de activitate decât cele menționate anterior.

 

 

Propunerile, sugestiile şi opiniile dvs. privind proiectul de act normativ sunt asteptate pe adresa noastra de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pana in data de 19 iulie 2020  la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  .