Cu ocazia lansării în consultare publică a programului POCU 2021-2027, în care s-au definit cele 9 axe prioritare pentru această perioadă, vă transmitem documentul detaliat ce include obiectivele și operațiunile stabilite de Guvernul României.
 
Ingenius Hub a fost desemnat ca partener de discuții pe marginea acestui program, ca facilitator în comunicarea dintre instituțiile guvernamentale și potențiali beneficiari.
Scopul acestui demers este de a formula împreună propuneri de îmbunătățire a condițiilor de finanțare, astfel încât să fie benefice antreprenorilor, instituțiilor și  ONG-urilor interesate să acceseze aceste fonduri.
 
Toate propunerile și observațiile primite de la Dvs, vor fi centralizate, urmând că pe baza lor să organizam o consultare online, pe platforma Zoom.
 
Vă rugăm să transmiteți observații și propuneri, completând formularul atașat. până vineri, 14 august 2020, ora 16:00, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,

Pentru consultarea programului, apasați AICI
Pentru completarea formularului, apasați AICI

Documentul final, rezultat în urma consultării publice, va fi trimis către Ministerul Fondurilor Europene sub forma unei scrisori cu propuneri, la care vă invit să fiți cosemnatari.

ECHIPA PSC