Stimati colegi constructori,

 

Asa cum se cunoaste, PSC a organizat acum cinci ani, in octombrie 2017, o delegatie care a vizitat o expozitie dedicata produselor ceramice produse in India . Aceasta noua propunere vizeza aceeasi gama de produse si va invitam, in masura in care reprezinta interes pentru compania dumneavoastra sa ne contactati pentru a organiza o noua delegatie. Site expozitie: https://cbisexpo.com/

Va retransmitem mai jos mesajul primit din partea domnului Vishal Acharya, colaboratorul nostru indian :

Madalina Pena

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Fragment mesaj:

,,India se pregătește să devină furnizorul lumii, iar industria ceramicii, în special, s-a format pentru a avea o creștere rapidă din punct de vedere tehnologic, oferind produse finite care sunt bine acceptate în întreaga lume. Cererea de plăci indiene este în creștere și de la an la an, companiile indiene sunt capabile să pătrundă pe noi piețe, sporindu-și astfel acoperirea.

Pe baza viziunii onorabilului nostru prim-ministru, domnul Narendra Modi, industria ceramicii a început să se conecteze cu industria globală a ceramicii și să le aducă pe toate pe o singură platformă prin Vibrant Ceramics Expo. Acest lucru a dus la clasarea grupului de plăci ceramice din India ca al doilea cel mai mare grup de producție de plăci ceramice din lume.

Dorim să continuăm acest efort pentru a crește în continuare industria atât pe piața internațională, cât și pe cea internă.

Organizăm o expoziție numită Ceramics Bath & Industry Show 2023 în Mumbai, India, unde intenționăm să invităm mărci bune din India să vină și să expună vizitatorilor din India și din întreaga lume.

CBIS 2023 va găzdui 50 de mărci premium de producție de plăci ceramice din India pentru a-și prezenta cele mai bune produse într-unul dintre centrele de convenții de top din întreaga țară.

...........................

Beneficii pentru membrii PSC:

1] Vom oferi un spațiu pentru PSC la expoziție pentru a-și prezenta activitățile producătorilor de plăci ceramice din India.

2] Un lounge pentru membrii PSC pentru a se regrupa și a discuta în timpul expoziției, în cazul în care doresc să facă întâlniri B2B.

3] Întâlniri B2B prefixate pentru membrii PSC cu producătorii indieni.

4] Aranjamente gratuite pentru vizitele la fabrică pentru membrii PSC

Invităm PSC să fiepartener CBIS 2023 care va avea loc în India și să facă parte din singura expoziție premium de plăci ceramice și obiecte sanitare din Asia de Sud-Est.

Vă rugăm să vă manifestati interesul.

Mulțumim, "

Vishal Acharya 

Rising Venture Services - Founder 

Advantterra Capital - Head Investor Relations

Vibrant Saurashtra Expo and Summit  - Knowledge Partner 

Ceramix conclave & Expo  - International Advisor 

Startup Europe India Network (SEU-IN) - Advisor

The iTravel Group, Experience designed for you | www.theitravelgroup.com 

TradeKraft, International Trade Advisory