Stimată Doamna/Stimate Domn

Președinte/Director General/Director/Administrator,

 

Avem placerea de a va transmite invitatia de a participa la SEMINARUL APLICAT PRIVIND TRADE FINANCE, care va avea loc in data de 21 septembrie 2021, orele 13.00 – 17.00. 

Cursul organizat de Institutul Bancar Roman constituie o inițiere în structura principalelor produse bancare privind finanțarea comerțului și rolul lor în tranzacțiile internaționale. Se adreseaza personalului bancar din departamentele de finanțarea comerțului; juridic, responsabili clientela IMM şi corporaţii. De asemenea, seminarul este util personalului din companii care activează în departamentele operaţionale de export, import, vânzare, desfacere, marketing, financiar-contabil, juridic, precum şi firmelor de transport şi logistică, asigurătorilor, declaranţilor vamali, etc.

Detalii despre tematica cursului, lector si conditiile tehnice necesare participarii puteti regasi in invitatia anexata. Cursul se va livra ONLINE, pe platforma ZOOM.

La finalul cursului, participanţilor li se va înmâna un certificat emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR şi ARB), cu 4 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs). 

TARIFUL SPECIAL pentru membrii CCIB cu cotizatia achitata la zi (redus cu 25% faţă de tariful standard):

480 lei/persoană (nu se aplică TVA).

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere anexate (tabel inscrieri) si transmiterea acesteia la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu mentiunea apartenentei la CCIB ca membru, pentru a beneficia de tariful redus.

Va rugam sa transmiteti formularul si la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (in CC la emailul catre IBR). Va multumim!

PERSOANA DE CONTACT: dna. Anca Străchinescu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0748.886.818.