Patronatul Societăților din Construcții

Împreună pentru protejarea valorilor breslei

Revista presei

Parlamentul a adoptat noi modificări în privința autorizării lucrărilor de construcţii. Principalele schimbări se referă la simplificarea documentației necesare și reducerea birocrației.
 

Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii a fost adoptată marţi de Camera Deputaților şi va fi trimisă la Cotroceni pentru promulgare.

Câteva dintre noutăţile aduse de lege, potrivit deputatului Răzvan Ursu, unul dintre iniţiatorii acestor modificări:

– Pentru lucrări de modificare a compartimentărilor interioare si pentru lucrări de închidere a balcoanelor/logiilor existente se va emite autorizaţie de construire/desfiinţare în baza unei documentaţii de autorizare a lucrărilor cu conţinut simplificat, fara a se mai solicita avize.

Continuare articol aici: https://www.capital.ro/se-modifica-legea-constructiilor-ai-nevoie-de-aceste-documente-daca-vrei-sa-renovezi.html

Patronatul Societăților din Construcții

Patronatul Societăţilor din Construcţii este membru al Uniunii Europene a Promotorilor în Construcţii şi afiliat Uniunii Generale a Industriaşilor din România, reprezentând interesele constructorilor în cadrul comisiilor de dialog social de la nivelul ministerelor implicate în activitatea de construcţii.

Obiectivele principale urmărite de Patronatul Societăţilor din Construcţii sunt: promovarea externă; susţinerea investiţiilor strategice; atragerea investitorilor străini; dialogul social, evitând orice conflict în acest tip de mediu.

Contact

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

   harta

 

Telefon: (+4) 0726 138 662    
E-mail: office@psc.ro

Newsletter

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Prin abonarea la newsletter sunteti de acord ca adresa de email să fie folosită pentru a vă trimite comunicari viitoare.