Firmele membre PSC, specializate în execuţia de lucrări întreţinere, reparaţii, inlocuire şi reabilitare staţii de pompare şi reţele de apă, sunt invitate, să își exprime exprimare a intenţia de a candida, dacă doresc, la obţinerea unor contracte de execuţie lucrări, pe 10 ani, care vor fi scoase la licitaţie de Qatar Public Works Authority "Ashghal", începând din trimestrul I 2019.

Contractorii precalificaţi urmează a presta respectivele lucrări în calitate de parteneri ai Ashghal.

Firmele interesate sunt invitate ca până la data de 31 august 2018 să transmită reprezentantului beneficiarului (dlui Khalid Ahmad M A Al-Obaidli, Drainage Network Operations & Maintenance Manager, în cadrul Public Works Authority, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) o scrisoare de intenţie, furnizându-i totodată portofoliul firmei, din care sa rezulte experienţa în gestionarea unor proiecte similare.

Firmele interesate sunt rugate să se adreseze direct autorităţii qatareze, cu informarea consilierului economic Neagu Gheorghiță din cadrul Ambasadei României la Doha.