Companiile românești care doresc promovarea produselor și serviciilor la export au acum la dispozitie o noua facilitate de finantare.

 Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a anuntat in 10 septembrie 2018, lansarea sesiunii de înscrieri aferente Programului de Internaționalizare 2018.

Înscrierile în program se acceptă on-line începând cu data de luni, 17.09.2018, ora 10:00. Față de anul trecut, modul de aplicare și procesul de decontare s-au simplificat mult, iar ajutorul se acordă, începând cu acest an, sub formă de sumă fixă, de tip sprijin forfetar: 10 000 ron/misiune economica si 25 000 ron/targ sau expozitie.

 Detalii puteti gasi in materialul disponibil aici.  

PSC este prezenta in Consiliul de Export al Romaniei prin intermediul UGIR si organizeaza astfel de actiuni pentru firmele interesate, in baza solicitarilor exprimate de acestea si a planurilor strategice stabilite in adunarile asociatiei.

Pentru detalii puteti sa contactati PSC prin mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si direct pe Tiberiu Andrioaiei, Secretar general si reprezentantul patronatului in Consiliul de Export, la mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

 

Text editat de: Tiberiu Andrioaiei