Stimati membri PSC, va prezentam mai jos, invitatia primita din partea CCIB Bucuresti, pentru informatii despre companii , va rugam sa ne contactati.

 

INVITAŢIE

 

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) în colaborare cu Camera Regională Bratislava a Camerei de Comerț și Industrie a Slovaciei (Bratislava CCIS), vă invită să participați la:

 

Forumul de Afaceri România – Republica Slovacă

 

28 martie 2019 - Orele 10:00 - 13:00

(înregistrarea de la ora 9:30)

la Palatul CCIB, Aula Carol I, Strada Ion Ghica 4, Sector 3, Bucureşti

Scopul evenimentului este dezvoltarea relaţiilor comerciale bilaterale şi de a identifica oportunităţi de afaceri cu firme slovace reprezentate la Forum: Kerametal Co.Ltd. Bratislava; Metron Co.Ltd; Triton Ltd.

Evenimentul se desfăşoară în marja misiunii economice, organizată de Bratislava CCIS, care se va afla în România în perioada 27 martie – 29 martie a.c. Delegația va fi condusă de președintele Camerei de Comerț și Industrie Bratislava, ing. Igor Junas, Director General al Kerametal Co.Ltd., iar invitatul special la acest eveniment va fi E.S. Karol Mistrík, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Slovace în România.

Participarea la lucrările forumului este gratuită, cu rugămintea ca cei interesați să confirme participarea prin mail, până în data de 26 martie a.c. la adresele de E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi/sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  

 

Vă așteptăm!