Curs de pregătire profesională Profesioniști în Execuție Certificați pentru Casa Pasivă, în perioada 13-15 iulie 2022

 

INCD URBAN-INCERC, prin Building Knowledge Hub România, împreună cu Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare “Delta Dunării” și Asociația Cluster Pro-nZEB anunță organizarea unei noi sesiuni a cursului de pregătire profesională Profesioniști în Execuție Certificați pentru Casa Pasivă, în perioada 13-15 iulie 2022.

 

Sesiunea de curs se va desfășura pe parcursul a 3 zile (în intervalul orar 9:00-13:00, 14:00-18:00) în cadrul Centrului de pregătire profesională în domeniul nZEB - Building Knowledge Hub România, la sediul INCD URBAN-INCERC din Şos. Pantelimon, nr. 266, sector 2, București.
Înțelegerea și aplicarea corectă a principiilor care stau la baza conceptului de "Casă Pasivă" constituie o etapă importantă în realizarea practică a clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB).

 

Cursul este organizat pe două specializări: Anvelopa Clădirii și Instalații pentru Construcții. Opțiunea pentru una din cele două specializări poate fi făcută în funcție de pregătirea de bază a cursanților sau în funcție de domeniul în care aceștia doresc să își crească aria de cunoștințe. În cadrul unei sesiuni de curs puteți opta doar pentru o specializare: Anvelopa Clădirii sau Instalații pentru Construcții, acestea desfășurându-se în paralel în cadrul a doua grupe. Vă rugăm să regăsiți în atașament structura completă a cursului.

 

Participarea la curs este gratuită (costurile sunt suportate din proiectul EDAPHIC BLOOM DANUBE, finanțat prin programul EUKI, însă locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac doar pe baza transmiterii cererii de înscriere din atașament, completată cu datele dvs., la adresele de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Ordinea primirii cererilor de înscriere va avea prioritate.
Transportul și cazarea participanţilor din judeţul Tulcea poate fi asigurată din bugetul proiectului EDAPHIC BLOOM DANUBE. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne scrieți la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Cursanții vor putea participa și la sesiunea de examinare pentru certificarea de către Passive House Institute (opţional), care este programată pentru data de 2 septembrie 2022. Promovarea examenului reprezintă obținerea calificării de „Profesionist în Execuție Certificat pentru Casa Pasivă” - „Certified Passive House Tredesperson”, acordate de către PHI - cu recunoaștere la nivel internațional. Regulamentul PHI pentru participarea la examen poate fi parcurs accesând acest LINK. Mai multe informații despre examinare vor fi disponibile în cadrul desfășurării cursului.
Pe lângă certificarea Passive House Institute (acordată în urma examinării), toți participanții vor obține un certificat de participare.

 

Vă invităm să vă înscrieți la acest curs pentru a beneficia de pregătire profesională la standarde internaționale și pentru a avea acces la facilitățile primului centru de formare profesională pentru nZEB din România, dotat cu cele mai noi și performante tehnologii în domeniu!
Pentru informații suplimentare referitoare la înscrieri vă rugăm să ne contactați pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0723712420.

DOCUMENTE SUPORT:

1) files/docs/Cerere_inscriere_curs_PHTP_Iulie-2022.pdf

2) files/docs/PHTP_Structura-curs_RO.pdf

3) files/docs/hw_exam-regulations_pruefungsordnung_20170501.pdf

 

În numele echipei proiectului EDAPHIC BLOOM DANUBE,

--

Horia Petran