Stimati membri PSC,

Patronatul Societatilor din Constructii are placerea de a va aduce la cunostinta invitatia primita din partea Presedintei Asociatiei CASA ROMANIA din Roma - Italia.

Societatile interesate, sunt rugate sa ne contacteze pentru detalii.

 

INVITATIE

 

Avem placerea de a va invita la Bursa Locurilor de Munca organizata de Asociatia Casa Romania , care se va desfasura in Roma la Nazionale Spazio Eventi Roma intre  29 (dupa ora 14.30) si 31 martie 2019.

Bursa Locurilor De Munca din Roma are ca scop facilitarea incadrarii pe piata muncii din Romania a cetatenilor romani din Roma si imprejurimi care conform ultimilor date statistice numara in jur de  200.000 persoane  .

 PROGRAMUL si COSTURILE  evenimentului Roma 2019  Bursa Locurilor de Munca

Evenimentul Bursa Locurilor de Munca  se va desfasura in Roma locatia Nazionale Spazio Eventi Roma,pe parcursul a trei zile si anume 29  martie dupa ora 14 ,30 martie si 31 martie 2019.

In dimineata  zilei de 29 martie va avea loc un tour panoramic  cu un Open Bus adresat participantilor la Bursa Locurilor de Munca.,

In aceeasi dimineata este prevazuta o Conferinta si intalniri bilaterale iintre firmele de turism si tour operatori italieni.

Deschiderea  evenimentului  va fi oficiata de un membru al Ambasadei Romane in Roma.

La sfarsitul zilei este prevazuta o cina pe o terasa panoramica in Centrul Romei.

Zilele de 30 si 31 vor fi dedicate Bursei Locurilor de Munca unde prevedem o afluenta de cel putin 4000 vizitatori.

Participarea la acest eveniment are un cost de 1900 Eur care include toate cheltuielile cu spatiul expozant, cazarea  in hotel de patru stele - Rome Time Hotel ( face parte din lantul hotelier Tridente Collection si se aflat la 10 m de Nazionale Spazio Eventi) in  Centrul Romei ,  include bufet la pranz si cina  pe toata durata sejurului .

 

Pentru toti participantii vor fi puse la dispozitie telefoane celulare cu minute incluse pentru a suna in Italia si International nelimitat precum si frigo barul gratuit in camera .

Mentionam ca atat spatiul expozant - Nazionale Spazio Eventi cat si hotelul se afla la o distanta foarte mica de Colosseum, Fori imperiali , Campidoglio .

Evenimentul Bursa Locurilor de Munca Roma 2019 va crea conditiile pentru consolidarea increderii  in societatea romaneasca.

Va rugam sa ne confirmati pina cel tarziu in 20 februarie participarea dumneavoastra.

Simona Beletchi


Presedinte Asociatia Casa Romania 

Tel 00393271192656

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.