Patronatul Societatilor din Constructii are placerea de a va invita sa luati parte activ la un lant de conferinte organizat de Patronatul Societatilor din Constructii – PSC in parteneriat cu PPTT si UGIR, care isi propune sa promoveze optiunile de afaceri in noua conjunctura economica nationala si internationala, din domeniul constructiilor. Conferinta din Galati va avea loc in data de 15 Mai, incepand cu ora 17:00, la Hotel Vega, Sala de Conferinte.

Evenimentul are ca tema Proiecte interne si internationale. Mecanisme de finantare, garantare si asigurare si se adreseaza antreprenorilor si managerilor din constructii din intreaga tara. Principalele obiective urmarite sunt acelea de a sustine firmele din constructii in fundamentarea deciziei de accesare a diverselor piete si de informare asupra diverselor optiuni financiare.

Consideram o oportunitate comunicarea directa dintre institutia Dumneavoastra cu oamenii de afaceri din principalele regiuni ale tarii, inclusiv Bucuresti, intr-o maniera structurata si directionata.

Ca urmare, va adresam rugamintea de a accepta reprezentarea instituitiei cu experti in respectivele evenimente si, in masura in care considerati avantajos, sa folositi instrumentele puse la dispozitie de catre organizator pentru promovare in scopuri de marketing, conform propunerii din anexa.

Pentru detalii suplimentare va invitam sa accesati invitatia si agenda evenimentului atasate.

Agenda Conferinta Regionala PSC Galati - 15 mai 2014

Invitatie Conferinte Locale PSC Galati 2014

Calendarul celor 6 evenimente regionale ale PSC in 2014 este: Cluj – 20 Martie, Bucuresti – 10 Aprilie (in cadrul targului Romexpo), Sibiu – 14 aprilie, Galati – 15 Mai, Ploiesti – 28 Septembrie si Craiova – 13 Noiembrie.