Această perioadă de schimbare a adus provocări globale pentru orașe și cetățeni. Acum, mai mult ca oricând, a venit momentul să inovăm și să colaborăm pentru a crea orașe sigure și durabile.

Cu o săptămână înainte de evenimentul principal, ne vom întâlni pe o platformă unde puteți discuta, dezbate și împărtăși idei despre cum ar trebui să arate orașele viitorului. Mesele rotunde vor avea loc în trei zile consecutive înainte de evenimentul principal, între 25 și 27 august. Participați la câte mese rotunde doriți și ne vom reuni pe 1 septembrie pentru wrap-up.  Dacă nu puteți participa la toate dezbaterile ce vă interesează, nu este nicio problemă, căci de această dată platforma va fi disponibilă cel puțin o săptămână după eveniment.

Consultați noua agendă și inregistrați-vă.

 

Noutăți cu bunătăți:

  • O nouă masă rotundă, Siguranța Orașului, ca expresie a noilor provocări cu care ne confruntăm cu toții.
  • O nouă categorie în concursul de proiecte și un nou apel pentru proiecte. Având în vedere situația actuală, când sănătatea și siguranța noastră sunt amenințate, am lansat un nou apel pentru proiecte în domeniul sănătății și / sau siguranței cetățenilor. Publicul va vota proiectul preferat în platformă curând
  • Marketplace, într-un cadru virtual, inovator, în care participanții și expozanții pot interacționa mai mult timp.

 

Despre înregistrare:

Mai mult este mai puțin: în urma mutării online, creștem considerabil durata evenimentului la 400%, reducând în același timp taxele de participare cu 50%:

 

Dacă v-ați înregistrat deja:

Dacă ați achiziționat deja un bilet, puteți invita doi colegi / parteneri suplimentari fără alte costuri. Trebuie doar să oferiți invitaților dvs. link-ul de înregistrare de pe site-ul nostru, sau să ne contactați pentru a le trimite un link personalizat. Vă rugăm să scrieți la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

La înregistrare trebuie menționat în câmpul “additional information/informații suplimentare” la invitația cărei companii / instituții vă inscrieți.

Alternativ, putem emite o rambursare și o noua factură cu prețurile actuale.

 

Pentru mai multe informații, accesați www.citiesoftomorrow.ro.