Masuri clare pentru prevenirea contractiei sectorului nostru de activitate

  • SIPEX
  • Autor Subiect
Mai Mult
acum 4 ani 1 săptămână #35 de SIPEX
Buna ziua ,


asa cum am mai spus de cateva ori , pe langa masurile de sustinere a companiilor afectate pe care guvernul le anunta in aceasta perioada dificila , trebuie fixata foarte clar o strategie prin care statul sa dea drumul la investitii importante pentru sectorul nostru de activitate . O importanta gura de oxigen pentru sectorul nostru de activitate ar fi relansarea proiectului de reabilitare termica a locuintelor ! Acesta este un proiect care poate incepe imediat , este un proiect social , care daca este bine facut , reduce costurile pe care populatie le plateste pentru intretinerea locuintelor si care in final poate asigura de la producatorii de materiale , distribuitori , constructori , un volum de munca important in aceasta perioada !
Cred ca trebuie sa dam acest semnal cat mai repede si poate printr-o reducere a birocratiei a mecanismului de atribuire , acest proiect odata pornit in fiecare oras mare sau mic , poate sa faca mai usoara perioada care va urma !
O zi buna si sanatate !

Irinel

Pentru a participa la discuţie trebuie să aveți un cont de membru activat (Autentificare sau Crează un cont).

  • PSC
Mai Mult
acum 4 ani 1 săptămână #36 de PSC
Va multumim pentru propunerea Dumneavoastra si va informam ca actionam in sensul centralizarii tuturor masurilor de sustinere a sectorului constructiilor. Sugestiile si propunerile primite vor fi prezentate guvernului in urmatoarele noastre adrese.

Pentru a participa la discuţie trebuie să aveți un cont de membru activat (Autentificare sau Crează un cont).