Avem placerea sa va informam ca presedintele CCIB, dl dr. ing. Costica T. Mustata, a acordat un interviu amplu ziarului BURSA, editia de azi 23.04.2020. Interviul cu titlul “Creditele cu dobanda subventionata si masurile pentru asigurarea lichiditatii, vitale pentru producatori” este semnalat in prima pagina a e-paper-ului anexat.

 

Preşedintele CCIB a vorbit despre situatia actuala a economiei capitalei, precum si despre masurile care ar trebui luate pentru sprijinirea mediului privat.

 

In opinia presedintelui CCIB, o categorie de masuri ar trebui sa vizeze incurajarea redeschiderii proiectelor de investitii sistate si deschiderea altor santiere, stimularea companiilor pentru a-si reorienta productia spre domenii de importanta vitala în acest moment (echipamente si consumabile medicale, produse sanitare), precum si stimularea domeniilor care pot genera crestere, chiar in aceste conditii dificile.

 

Interviul integral este disponibil aici:

https://www.bursa.ro/criza-coronavirus-creditele-cu-dobanda-subventionata-si-masurile-pentru-asigurarea-lichiditatii-vitale-pentru-producatori-40154932