Patronatul Societăților în Construcții, alături de TotalSoft și Infinity Business Center, îți adresează o invitație personalizată la un eveniment exclusivist, conceput să redefinească conceptul de transformare digitală în contextul companiei tale. Evenimentul va avea loc la Craiova, pe 28 martie, într-o atmosferă de inovație și cunoaștere care te vor ajuta să dobândești perspective clare asupra direcțiilor cheie în domeniul construcțiilor. Se vor discuta provocările și beneficiile digitalizării pe baza unui studiu de caz concret susținut de o companie cu o dinamică de creștere excepțională și un domeniu larg de activități acoperind lucrări de construcții și instalații - Sisteme de Ventilație HVAC. 

 

Dacă derulezi proiecte extinse de construcții, infrastructură sau instalații și ai peste 50 de angajați? Atunci acest eveniment ți se potrivește mănușă. Vom discuta despre:

  • Provocări actuale în domeniul construcțiilor (Liviu Tănase, Președinte PSC Filiala Dobrogea)
  • Soluții software pentru industria de construcții (Radu Zanfir, Sales Manager TotalSoft)
  • Soluții integrate de project și risk management (Tiberiu Vulpeș, PMP, Director General Infinity Business Center)
  • Integrarea și analiza financiară a proceselor de ofertare, planificare, contractare și derulare. (Tiberiu Vulpeș, PMP, Director General Infinity Business Center, și Marius Oprescu, Senior Business Consultant TotalSoft)
  • Studiu de caz: Sisteme de Ventilație HVAC (Liviu Tănase, Development Director HVAC Systems)
  • Mobilitate și raportare în timp real (Radu Zanfir, Sales Manager TotalSoft).

 

Punem la bătaie o experiență cumulată de peste 40 de ani în domeniul soluțiilor de management al proiectelor de construcții și aducem la masa de discuții expertiză locală și intenațională dobândită în mii de proiecte.

Participarea este gratuită, dar în limita a 15 companii pentru a asigura un mediu interactiv! Te invităm să-ți asiguri locul la eveniment și să confirmi participarea până la data de 22 martie la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 Despre TotalSoft (www.totalsoft.ro)

TotalSoft, companie românească înființată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare și BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de 600 de specialiști și proiecte în peste 40 de țări, pe patru continente. TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing și unul dintre top 10 furnizori europeni de soluții ERP și HCM. Produsele de top ale TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma Medical Software sunt lideri de piață în România, cu aplicare în opt verticale de business: financiar, retail & distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical.

 

Despre Infinity Business Center (www.infinitybiz.ro)

Infinity Business Center, companie românească înființată în 2008, este principalul partener TotalSoft pe segmentul project and portfolio management. Cu o experiență vastă și un portofoliu de clienți care acoperă industrii precum construcții, infrastructură și energie, specialiștii Infinity se remarcă prin creativitate și pasiune. Infinity Business Center acoperă o gamă largă de servicii în domeniul managementul proiectelor, de la formare profesională, implementarea procedurilor de project control (PMO), outsourcing de resurse specializate în planificarea și urmărirea proiectelor, până la implementarea suitei de aplicații Oracle Primavera și a aplicației proprii de enterprise risk management, Risk ALERT.

 

Despre Sisteme de Ventilație HVAC (https://sistemehvac.ro/)

Sisteme de Ventilație HVAC s-a impus pe piața din România prin expertiza sa în domeniul ingineriei HVAC, a ingineriei energetice și în dezvoltarea infrastructurii de irigații. Totodată, este specializată în dezvoltarea și gestionarea proiectelor solare și eoliene. 
Echipa sa de peste 80 de specialiști se remarcă prin inovație și prin capacitatea sa de a dezvolta proiecte cu impact în sectorul energetic.