Saptamana Studentului la Constructii
Editia a IV-a 1-8 Aprilie 2015
Patronatul Societatilor din Constructii vine in ajutorul Asociatiei Studentilor la Constructii din Bucuresti, o organizatie non-guvernamentala reprezentativa, ce vine in sprijinul studentilor din Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.
De-a lungul anilor, aceasta organizatie a initiat proiecte si a organizat evenimente pe diverse arii de activitate printre care si proiectul profesional „Saptamana Studentului la Constructii” ce are ca scop oferirea studentilor la constructii din Bucuresti posibilitatea de a se forma profesional cat mai complet.
Promovam ideea de complementaritate intre invatamantul oferit formal in cadrul U.T.C.B. si vizualizarea practica a procedeelor tehnologice si a elementelor de constructii, acestea fiind strans legate printr-o relatie de interdependenta care poate asigura perfectionarea si profesionalizarea viitorilor ingineri.  
SAPTAMANA STUDENTULUI LA CONSTRUCTII isi propune sa ofere oportunitatea studentilor de a se forma corect din punct de vedere profesional, completand cunostintele insusite in scoala, urmand sa iasa mai pregatiti pe piata fortei de munca.
In cadrul proiectului SAPTAMANA STUDENTULUI LA CONSTRUCTII participantii vor avea parte de: vizite pe santier, cursuri de instruire in folosirea programelor ingineresti de calcul, o competitie sportiva, evenimente culturale, prezentari de echipamente si tehnologii revolutionare toate aceste incheindu-se cu o petrecere studenteasca.
Mai multe detalii despre evenimentul organizat de A.S.C.B puteti urmari in documentul atasat Saptamana Studentului la Constructii