Firmele din constructii pot recruta personal prin organizatia specializata si dedicata sectorului: Casa de Meserii a ConstructorilorCMC. In baza de date proprie sunt disponibile permanent mii de CV-uri de persoane in diferite stadii de calificare, de activitate si de diferite specialitati, in toate regiunile tarii.


Portalul PICAS sta la dispozitia angajatorilor alaturi de o echipa de profesionisti ai CMC specializata in recrutare de personal, medierea muncii si formare profesionala.


PICAS

Pentru inscriere initiala firmele trebuie sa completeze formularul atasat: Formular inregistrare companie, iar pentru a posta anunturi ori de cate ori sunt disponibile, se completeaza formularul atasat: Formular anunt locuri munca. Acestea trebuie trimise la CMC pe adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

CMC

Membrii patronali pot posta gratuit anunturi, candidatii interesati fiind indrumati direct catre firme fara filtrare sau/si medierea muncii. La cerere, se pot presta si astfel de servicii, contra cost. Mentionati in e-mail la trimiterea formularului de inregistrare daca sunteti sau nu membru PSC. Casa de Meserii a Constructorilor - CMC – este o organizație administrată în sistem paritar de către partenerii sociali din sectorul de construcții, având ca scop ridicarea nivelului de pregătire profesională a lucrătorilor din sector şi din activităţile conexe acestuia și asigurarea resursei umane necesare. Documente anexate: Formular inregistrare companie Formular anunt locuri munca