Fundația Casa de Meserii a Constructorilor (CMC), in parteneriat cu eDevize, doreste sa desfășoare, începând cu 28 februarie 2020, cursul de specializare Tehnician devize și măsurători în construcțiiîn conformitate cu standardul ocupaţional în vigoare la nivel naţional, cod COR 311215.

Aveti atasate la prezentul e-mail anuntul, in care gasiti toate informatiile de interes privind cursul, precum si cererea de inscriere, in care sunt enumerate toate documentele ce trebuie trimise scanate odata cu cererea completata si semnata.

In ceeace priveste programul, cursul trebuie desfasurat in 6 saptamani, de principiu cate 20 de ore saptamanal, pana pe 5 aprilie, pentru a putea sustine si examenul de absolvire inaintea sarbatorilor pascale de anul acesta.  In prima saptamana cele 20 de ore se vor desfasura vineri 4 ore, sambata si duminica cate 8 ore/zi. In urmatoarele 5 saptamani, cursul poate continua exclusiv in regim de weekend sau, alternativ, cate 4 ore/zi in trei zile din timpul saptamanii si 8 ore in weekend, sambata sau duminica.

Rog pe cei interesati sa se inscrie la acest curs sa tina cont de termenul limita de inscriere  - 21 februarie 2020 - si sa imi scrie in ce varianta de program de desfasurare pot participa.

 

Irina Dumitriu

Manager formare CMC

0723579156

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.