PATRONATUL SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII - PSC  a dat START pentru aducerea constructorilor romani pe santierele de acasa.

 

Sambata 18 mai si duminica 19 mai 2019 va avea loc Bursa locurilor de munca  din Roma organizata de Asociatia Casa Romania din Roma, cu participarea Patronatului Societatilor din Constructii din Romania.

Bursa locurilor de munca  din Roma are ca scop crearea conditiilor de intalnire directa intre angajatori din Romania si romanii din Roma si imprejurimi care doresc sa se intoarca acasa. Conform ultimelor date statistice, in zona se afla cca 280.000 de romani care muncesc in diferite domenii de activitate.

Actiunea vine in continuarea  eforturilor pe care PSC le depune pentru reducerea crizei de forta de munca din constructii si pentru a readuce romanii acasa langa familiile lor, pe santierele din Romania.

Sunt asteptati peste 4.000 de invitati din Italia si Romania.

Bursa locurilor de munca din strainatate de la sfarsitul saptamanii va fi considerata proiect pilot, urmand ca in viitor actiuni similare sa fie organizate si in alte tari.