Ne face deosebita plăcere de a vă adresa invitația să participați la International Business Forum, care va avea loc în perioada 30-31 august 2018 la Palatul Parlamentului.

Evenimentul este organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, vine în sprijinul mediului de afaceri autohton și subliniază importanța arătată de Guvernul României față de dezvoltarea economică a țării și a firmelor românești.

Prin participarea la aceeași masă a mediului de afaceri cu reprezentanții ambasadelor acreditate la București, reprezentanții guvernului și reprezentanții economici ai României în străinătate, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat  dorește ca antreprenorii români să identifice noi oportunități de afaceri, să se informeze direct de la reprezentanții statelor despre piețe de desfacere, facilități fiscale, legislație, etc. și să întărim relațiile comerciale cu partenerii străini.

Scopul panelulilor este ca reprezentanții ambasadelor acreditate la București să prezintre mediului de afaceri din România cu capacitate de export sau cu intenție de extindere pentru export:

  • oportunități de afaceri;
  • piețe de desfacere;
  • facilități fiscale;
  • legislație;
  • alte teme de interes pentru evetualii investitori;
  • să intre în dialog direct cu mediul de afaceri din România;

* panelurile vor fi în limba engleză

Până azi avem confirmată participarea reprezentanților a 47 de ambasade (ambasadori, însărcinați cu afaceri și consilieri economici).

Anexăm alăturat invitația din partea domnului ministru Ștefan-Radu Oprea și programul evenimentului.

Vă rugăm să confirmați participarea până cel târziu marți, 28 august, ora 12:00, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În confirmare vă rugăm să precizați: numele companiei, domeniul de activitate, numele și prenumele persoanelor desemnate, numărul de înmatriculare auto și dacă doriți să participați cu stand.

  • Numărul participanților din partea companiilor nu este limitat.
  • Standurile vor fi aduse de companii și nu trebuie să ocupe un spațiu mai mare 3x3 m.

 

Persoana de contact din partea MMACA este domnul Tudor Otulescu, tel: 0731 411 466.

 

În așteptarea răspunsului dumneavoastră, vă asigurăm de întreaga noastră considerație.