Universitatea Tehnică de Construcții București organizează cea de a V-a ediție ConstructFEST. 

Acest eveniment reprezentativ pentru piața construcțiilor este organizat la nivel european prin alăturarea partenerilor din universitatea europeană EU CONEXUS.

Vă invităm să participați la acest eveniment pentru a interacționa cu studenții noștri, a contribui la atragerea viitorilor studenți ai universității și a susține creșterea forței de muncă de înaltă calificare din domeniul construcțiilor.

Pentru mai multe detalii despre participare, puteți lua legătura cu Lavinia Turcu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau Cezar Vlăduț (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).


Cu mulțumiri,
Prof. Univ. Dr. Ing. Radu Văcăreanu

Informatii eveniment:

În perioada 4-8 aprilie 2022 are loc cea de a 5-a ediție a evenimentului ConstructFEST 2022, eveniment referință din domeniul construcțiilor organizat de Universitatea Tehnică de Construcții București. Evenimentul se desfășoară în sistem hibrid, fiind organizat fizic, punând însă la dispoziție și o platformă dedicată interacțiunii dintre participanți și companii.
Sesiunile de prezentare și dezbatere vor putea fi urmărite și online.

În cadrul evenimentului vor avea loc următoarele👇
• Târgul companiilor din domeniul construcțiilor
• Târgul educațional
• Vizite de laboratoare
• Întâlnire de lucru și de prezentare ale EU-CONEXUS
• Mese rotunde cu subiecte de interes.
• Erasmus Open Doors #EOD2022

Mai multe informații despre eveniment și programul detaliat sunt disponibile în materialul atașat. 

În cadrul acestei ediție ConstructFEST, va avea loc dezbaterea a două subiecte de interes în domeniul construcțiilor: digitalizarea și conceptul nZEB, cu participarea Clusterului Technology Enable Construction și a Clusterului pRO-nZEB.

Feedback-ul Dumneavoastră referitor la cele doua sondaje atasate,  este deosebit de important pentru noi si va sta la baza elaborarii strategiilor de digitalizare a sectorului.  În acest sens, vă invităm să răspundeți la cele două chestionare de mai jos, care vor constitui baza discuțiilor din cadrul meselor rotunde:

Echipa PSC